21 Aralık 2013 Cumartesi

Yonca makine vinç sistemleriyle işleriniz kolaylaştırın

1985 yılından beri sektöründe bulunan ve 2000 yılında İstanbul’da kurulan Yonca Makina tecrübesi ve teknolojiyi beraber kullanmayı ilke edinmiş ve bugüne kadar 1000’den fazla vinç ve benzer ürünü hizmetinize kazandırmıştır. Vinç kaldırma gruplar, vinç çelik konstrüksiyonu üretiminin dışında ayrıca çelik konstrüksiyonda uzmanlık alanlarımızdandır.

Üretim olarak ; 500 kg ile 50.000 kg. aralığında elektrikli vinçler yapılmaktadır. Üretimi yapılan vinçlerin kaldırma redüktörleri kendi tesislerimizde yapılmaktadır.

Yürütme ve ağır hizmet redüktörlerine Yılmaz Redüktör, Elektrik motorlarında Gamak ve WAT, Pano Şalt malzemesi olarak Telemanique/Siemens/Emas/AB vb. , busbar VAHLE, halat İzmit Çelik Halat, Kanca Güneş Makine ile partner olarak ortak çalışmaktadır.

Müşterisinin istekleri doğrultusunda hizmet vermeyi ilke edinen Yonca Makina; bu doğrultuda devamlı yeni teknolojilere yönelmekte ve bu doğrultuda çözümler üretmektedir.

Yonca Makine satışı sonrası montajı ve servis hizmetleri ile müşterisinin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
Kalite esas hedef olduğu için CE belge çalışmalarına başlanmış olup, TSE ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine en kısa sürede geçilecektir.



Yonca Makina %100 müşteri memnuniyeti esastır. Sizler için kaliteli ve güvenli olanı üretmeye devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder